aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Πυρ και μανία με Αγκίρε, «επικαλέστηκε τραυματισμό»

Απόλλων: Πυρ και μανία με Αγκίρε, «επικαλέστηκε τραυματισμό»

Στην πόρτα της εξόδου του Απόλλωνα είναι ο Ντιέγκο Αγκίρε. Η στάση του ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο Κολόσσι, αφού παρά το γεγονός ότι ιατρικά κρίνεται απόλυτα έτοιμος ο ίδιος προφασίζεται ενοχλήσεις.

Μάλιστα, δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδα των γαλάζιων σημειώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας επικαλέστηκε τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου. Νεότερες πληροφορίες κατονομάζουν τον Ισπανό αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή και με τα υφιστάμενα δεδομένα φαίνεται πως δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το… μπαλάκι για το μέλλον του Αγκίρε είναι στα χέρια του Νίκου Κίρζη. Ο προβληματισμός για την στάση του ποδοσφαιριστή είναι έντονος στην ομάδα της Λεμεσού και από την στιγμή που επιβάλλεται να αποχωρήσουν δύο παίκτες μετά τις προσθήκες των Μπίσεβαρ (ανακοινώθηκε) και Μπίτνερ (αναμένεται σύντομα στην Κύπρο) δύσκολα θα επιβιώσει στο Κολόσσι ο 30χρονος ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ