aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Πρόταση ΑΠΟΕΛ στον Ενσούε; Καπνός χωρίς φωτιά…

Απόλλων: Πρόταση ΑΠΟΕΛ στον Ενσούε; Καπνός χωρίς φωτιά…

Καπνός μεν, χωρίς φωτιά δε… Έτσι μοιάζει η «πληροφορία» περί του ενδεχομένου να επιστρέψει ο Εμίλιο Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ ή τα περί πρότασης των γαλαζοκίτρινων στον Ισπανό πολυθεσίτη ιδιόρρυθμο άσο με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα.

Ο Ενσούε, δεν αποδέχεται το ύψος της μείωσης στις απολαβές του που επιθυμεί η διοίκηση του Απόλλωνα και μέσω κάποιων προσώπων επιδίωξε να ρίξει γέφυρες με κάποιες ομάδες για να διευκολύνει τον Απόλλωνα από τη μία, αλλά και να μην κερδίζει λιγότερα ο ίδιος στο μέλλον.

Γι’ αυτό και κάποιοι στον ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζουν με χιούμορ όσα λέγονται σχετικά με «πρόταση από την ίδια την ομάδα», αφού τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει, ενώ ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και νομική διαμάχη.

Η κατάσταση με τον Ενσούε πάντως, έκανε πολλούς να ξενερώσουν στον Απόλλωνα, αφού εάν αποδεχθεί οριστικά και ο Τσάρλισον Μπένστσοπ μείωση στις απολαβές του, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα είναι ο μοναδικός που αρνείται. Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους ισχύει μέχρι τον Μάιο του 2022.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως, ότι το σίριαλ με τον Ενσούε θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ