aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παρατράγουδα με συλλήψεις και τραυματισμούς

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Παρατράγουδα με συλλήψεις και τραυματισμούς

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες κατά την έναρξη και λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα από την δυτική κερκίδα των οπαδών του Απόλλωνα, προς την ανατολική όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ.

Δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ηλικίας 31 και 17 χρόνων, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μέλη της Αστυνομίας  και συγκεκριμένα της ΜΜΑΔ, βρίσκονταν παρατεταγμένα περιμετρικά και στην γύρω περιοχή του σταδίου, δέχθηκαν πετροβολισμό από μερίδα οπαδών του Απόλλωνα.

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 20 χρόνων ενώ επι καθήκοντι αστυνομικός τραυματίστηκε από τους πετροβολισμούς. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος για δημόσια εξύβριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ