aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων – ΑΠΟΕΛ: O MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: O MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Με ωραίο άλμα και κεφαλιά ο Εμίλιο Ενσούε στο 13’ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα στο ισόπαλο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν πανηγύρισε το γκολ σε ένδειξη σεβασμού ο αμυντικός του Απόλλωνα, ο οποίος πέρσι ήταν στον ΑΠΟΕΛ. Δεν ήταν μόνο το γκολ, που τον αναδεικνύει σαν το πρόσωπο του αγώνα, καθώς είχε και άλλες πολύ καλές προσπάθειες. Ήταν παντού, βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα του.

Η κρίσιμη φάση

Στο 63’ ο ΑΠΟΕΛ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Δημητρίου απέκρουσε το πέναλτι του Γιένσεν, όμως η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του Σέρβου που δεν αστόχησε. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ανέβασε τον ρυθμό του αγώνα, καθώς στη συνέχεια έγινε μεγάλη μάχη για ένα ακόμη γκολ. Δεν ήθελε κανείς την ισοπαλία, όμως το γκολ ήλθε σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα, για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Το σφύριγμα

Ο Πορτογάλος Φάμπιο Βαρίσιμο σωστά σφύριξε το πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Σωστές και οι υποδείξεις του σε άλλες φάσεις, όπως και οι κίτρινες κάρτες που μοίρασε. Άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και να παιχθεί καλό και δυνατό ποδόσφαιρο. Πέρασε απαρατήρητη η διαιτησία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ