aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκλειστικό: Συμφωνία ΑΠΟΕΛ και Μπρίσμπεϊν Ρόαρ!

Αποκλειστικό: Συμφωνία ΑΠΟΕΛ και Μπρίσμπεϊν Ρόαρ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Τόμι Οάρ καθώς έφυγε από τη μέση το πιο ψηλό «εμπόδιο», το οποίο για πολλούς φάνταζε μέχρι πρότινος ως ανυπέρβλητο! Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, τα βρήκε με την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του τεχνίτη ποδοσφαιριστή.

Αυτόν θέλει ο Μάριο Μπέιν, αλλά…

Η αλήθεια για τον Τόμι Οάρ και τον ΑΠΟΕΛ

Στο συμβόλαιο που διατηρεί με τον Οάρ, όπως είχαμε αποκαλύψει, υπάρχει ρήτρα 350.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του. Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων μετά από αρκετές (και συντονισμένες) ενέργειες, έθεσαν εκείνο το πακέτο προτάσεων στον σύλλογο του Μπρίσμπεϊν που έγινε εν τέλει αποδεκτό, οπότε το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Οάρ, κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου ότι θα επιτευχθεί.

Ρήτρα €350.000 και ισπανικό διαβατήριο!

«Αυτόν θέλω για αντι-Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ…»

Ασφαλώς και πρόκειται για μια άκρως ευχάριστη εξέλιξη, αφού  εν τέλει εάν γίνει κατορθωτή η απόκτηση του 25χρονου Αυστραλού εν ενεργεία ακραίου επιθετικού θα πρόκειται για σημαντικότατη προσθήκη στη μεσοεπιθετική γραμμή. Βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία και ο Μάριο Μπέιν που εισηγήθηκε την απόκτησή του γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να προσδώσει στο σύνολο.

Οάρ: Πόδι-διαβήτης και «νέος Κίουελ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ