aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκλειστικό: Γερμανικά «μάτια» για Πιέρο!

Αποκλειστικό: Γερμανικά «μάτια» για Πιέρο!

Η μετοχή του Πιέρου Σωτηρίου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνει μέρα τη μέρα ή καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι. Το γκολ του κόντρα στην Μπιλμπάο (τελευταίο χρονικό) δείγμα της κλάσης και της εκτελεστικής του δεινότητας.

Και φυσικά οι σειρήνες από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού έχουν ηχήσει -εδώ και καιρό- για τον πρώτο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν. Συνεπώς, δεν αποκλείεται η τρέχουσα να είναι η τελευταία του χρονιά με τα γαλαζοκίτρινα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας goal.com.cy άλλη μία ομάδα έχει προστεθεί στους υποψήιους μνηστήρες για τα «μάτια» τους Σωτηρίου. Αυτή είναι η γερμανική Βέρντερ Βρέμης, η οποία έστειλε στην Κύπρο σκάουτερ μόνο για χάρη του Κύπριου επιθετικού.

Ο άνθρωπος της γερμανικής ομάδας θα βρεθεί σήμερα στα επίσημα του Τσιρείου για το ντέρμπι του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ που αρχίζει στις 19:00 και θα κρατήσει πολλές σημειώσεις για την αξία και το ταλέντο της… γαλαζοκίτρινης αποκάλυψης.

Πιέρος Σωτηρίου στο «σημάδι» Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Έλληνα ατζέντη!

Ακόμα δύο «μνηστήρες» για Πιέρο Σωτηρίου

Πρέμιερ Λιγκ καλεί Πιέρο Σωτηρίου!

Βασιλιάς ο Πιέρος με €1.200.000!

«Και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο για Σωτηρίου»

ΑΠΟΕΛ: Γερμανικές «σειρήνες» για τον Πιέρο Σωτηρίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ