aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκλειστικό: Από 500.000 ευρώ μέχρι 1.000. 000 οι απολαβές τους!

Αποκλειστικό: Από 500.000 ευρώ μέχρι 1.000. 000 οι απολαβές τους!

Ο Γιώργος Κωστή βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στο «Αρένα Νατσιονάλα» στη Ρουμανία, όπου  παρακολούθησε τον τελικό κυπέλλου Ντινάμο Βουκουρεστίου-Κλουζ, κρατώντας σημειώσεις για δύο ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αναλόγως θα χαραχθούν οι επόμενες κινήσεις.

Πρόκειται για τους Χαρλέμ-Εντί Νιοέρ (επιθετικός) της Ντινάμο και τον Μάριο Παουλίνο, γνωστό ως Καμόρα (αριστερός μπακ) της Κλουζ. Επίσης, στο μπλοκάκι του Ελλαδίτη βρίσκεται και το όνομα του 22χρονος αριστεροπόδαρος Ρουμάνος ακραίος αμυντικός, Στελιάνο Φίλι.

Η ιστοσελίδα μας έψαξε και βρήκε τα ποσά που ζητούν οι ομάδες των τριών ποδοσφαιριστών για να δώσουν το «OK» και φορέσουν όλοι ή ένας εξ αυτών τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Και είναι αλήθεια πως οι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο χωρίς να σημαίνει πως οι πιθανότητες να έρθουν στην Κύπρο έχουν εκμηδενιστεί.

ΜΑΡΙΟ ΠΑΟΥΛΙΝΟ (ΚΑΜΟΡΑ): Έχει ρήτρα 500.000 ευρώ για να μπορέσει να μείνει ελεύθερος. Η περίπτωση του μοιάζει με αυτήν του Καρλάο, αφού βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο στην Κλουζ και μπορεί με 200.000 και κάτι να εξαγοράσει το συμβόλαιο του και να έρθει στον ΑΠΟΕΛ.

ΧΑΡΛΕΜ-ΕΝΤΙ ΝΙΟΕΡ: Έχει ρήτρα 700.000 ευρώ ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έχει ως κύριο προσόν την εκρηκτικότητα, διανύει μια πολύ καλή σεζόν. Στην πρώτη αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται στη Ρουμανία, σε 31 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε 12 φορές.

ΣΤΕΛΙΑΝΟ ΦΙΛΙΠ: Κρατηθείτε! Ο ταλαντούχος Ρουμάνος ακραίος αμυντικός έχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ κάτι φυσιολογικό, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα συμμετάσχει στο Euro2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ