aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκλεισμός σε Δημητρίου, κλειστή η νότια

Αποκλεισμός σε Δημητρίου, κλειστή η νότια

Με μεγάλη αγωνία αναμένονταν οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή με αφορμή το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στις 3 Δεκεμβρίου.

Απόψε, η ΚΟΠ ανακοίνωσε τις αποφάσεις και οι πλείστες αφορούν σε πρόστιμο των «αιωνίων», ενώ τιμωρία επιβλήθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου. Επίσης, επιβλήθηκε ποινή στον ΑΠΟΕΛ για κλείσιμο της νότιας κερκίδας.

Ας τις δούμε αναλυτικά μία προς μία. Καταγγελία του διαιτητή Γεώργιου Νικολάου κατά του Καρλίτος, που αποβλήθηκε γιατί στέρησε την καθαρή ευκαιρία   επίτευξης τέρματος. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της Ομόνοιας για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο, για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων, για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, για πρόκληση και συμμετοχή σε επεισόδια οπαδών της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα, για προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 53ο λεπτό για 2 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του Χριστόδουλου Χριστοδούλου παράγοντα της Ομόνοιας για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον διαιτητή του αγώνα στο τέλος του ημιχρόνου. Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του Ανδρέα Δημητρίου εκπρόσωπου Τύπου της Ομόνοιας για δηλώσεις που προέβη στην PRIMETEL μετά το τέλος του αγώνα αναφορικά με το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένη διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος.

Καταγγελία κατά του Ανδρέα Δημητρίου για δηλώσεις που προέβη στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Άστρα» ημερομηνίας 05.12.2016 αναφορικά με το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένη διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος. Απόφαση: Ποινή και για τις δύο καταγγελίες: Αποκλεισμός δύο αγώνων από τα στάδια και πρόστιμο. 

Καταγγελία κατά της Ομόνοιας  για έκδοση ανακοινώσεων οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν στα Μ.Μ.Ε. στις 04.12.2016 και οι οποίες ήταν εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τίμιου παιχνιδιού. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ  για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. Απόφαση: Ποινή κλεισίματος της Νότιας Κερκίδας του Σταδίου ΓΣΠ για ένα αγώνα και πρόστιμο. Για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων. Απόφαση: Πρόστιμο.

Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Για πρόκληση και συμμετοχή σε επεισόδια των οπαδών της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα κατά παράβαση των άρθρων 4 (κβ) και 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ για έκδοση ανακοινώσεων οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν στα Μ.Μ.Ε. στις 04.12.2016 και οι οποίες ήταν εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τίμιου παιχνιδιού. Απόφαση: Πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ