aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλύπτουν το οικονομικό deal ΑΠΟΕΛ-Τορίνο για Καρλάο

Αποκαλύπτουν το οικονομικό deal ΑΠΟΕΛ-Τορίνο για Καρλάο

Λεπτομέρειες για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με τον Καρλάο γράφει η ιστοσελίδα toronews.net που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Τορίνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Ιταλούς οι δύο πλευρές αρχικά συζητούσαν για ελευθέρα μετεγγραφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, εντούτοις υπήρχε διαφορά στο οικονομικό σκέλος και εν τέλει συμφώνησαν η μετεγγραφή να γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα toronews.net ο ΑΠΟΕΛ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την πληρωμή του συμβολαίου του Καρλάο, με την υποσημείωση πως η Τορίνο δεν θα καταβάλει μέρος του ποσού της μετεγγραφής του Βραζιλιάνου από τους πρωταθλητές στην ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο του 2017.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Πετεβίνου για τις φήμες αποχώρησης

Δηλαδή, επί της ουσίας ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει μέρος των χρημάτων που προνοεί το συμβόλαιο του Καρλάο με την Τορίνο (από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ λέχθηκε δημόσια ότι το εν λόγω ποσό φτάνει τις 650 χιλιάδες ευρώ), αλλά θα χαρίσει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ποσό της δόσης που απομένει στους Ιταλούς για εξόφληση του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Mε τις ευλογίες Νσούε ο κολλητός του στην Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ