aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλύπτουν διαπραγματεύσεις και πρόταση €3.000.000 για Τάαμαρι!

Αποκαλύπτουν διαπραγματεύσεις και πρόταση €3.000.000 για Τάαμαρι!

Διαπραγματεύσεις της Ρόμα με τον ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Μούσα Αλ-Τάαμαρι αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα okcalciomercato.it. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τιμή πώλησης του Ιορδανού επιθετικού του ΑΠΟΕΛ κοστολογείται από τους «τζινλορόσι» στα €3.000.000, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για την ιταλική ομάδα.

Οι Ιταλοί αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Τάαμαρι, την πολύ καλή ντρίμπλα, την ταχύτητα με την οποία μπορεί να ξεπερνά τους αντιπάλους του στο ένας εναντίον ενός, ενώ τονίζεται ότι μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην «επίθεση» που δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ρόμα από θαυμαστές του Τάαμαρι στην Ιορδανία, οι οποίοι ζήτησαν από τη διοίκηση της Ρόμα να πάρουν μετεγγραφή τον Τάαμαρι κάτι, που όπως σημειώνει, θυμίζει την περίπτωση του Μοχάμετ Σαλάχ από τη Βασιλεία στην Φιορεντίνα. Και τότε οι Αιγύπτιοι υποστηρικτές του επιθετικού της Λίβερπουλ είχαν «εισβάλει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Φιορεντίνα.

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Θα το πάρει ο ΑΠΟΕΛ, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Είμαι ο αδύναμος…»

H ιστοσελίδα μας από τις 11 Απριλίου είχε μεταφέρει πως σκάουτερ της Ρόμα βρέθηκαν στην Κύπρο και παρακολούθησαν από κοντά τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο για τον Τάαμαρι η Ρόμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ