aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικός ο Τραμετσάνι: «Πρότεινα τον Καρώ στην Λάτσιο»

Αποκαλυπτικός ο Τραμετσάνι: «Πρότεινα τον Καρώ στην Λάτσιο»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Παόλο Τραμετσάνι σε συνέντευξη του σε ιταλική ιστοσελίδα του Σαλετάρνο. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως είχε μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, στον οποίο όπως ανέφερε πρότεινε τον Ανδρέα Καρώ.

«Είναι ένας παίκτης με προοπτική, αλλά είναι νεαρός ακόμα και πρέπει να βελτιωθεί. Όταν ήρθε στην Κύπρο η Λάτσιο για να παίξει Europa League με τον Απόλλωνα, μίλησα για αυτό με τον Τάρε. Είναι καλός στο ατομικό μαρκάρισμα, έχει καλά φυσικά προσόντα και διαβάζει καλά τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Η εμπειρία του στην Πάφο τον βοήθησε να ωριμάσει, πιστεύω πως είναι ένας παίκτης με καλό προφίλ για να δουλέψεις πάνω του», ήταν το σχόλιο του για τον άλλοτε άσο της Πάφου.

Στην συνέχεια αποκάλυψε και το γεγονός ότι βρέθηκε μία ανάσα από την Σαλετάρνα: «Πριν από δυο χρόνια ήμουν κοντά στον πάγκο της Σαλερνιτάνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ