aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικός ο Μιχαήλ για το μέλλον του και τον ΑΠΟΕΛ

Αποκαλυπτικός ο Μιχαήλ για το μέλλον του και τον ΑΠΟΕΛ

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ διέπρεψε στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Κύπριος τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σούπερ Λιγκ την λήξασα σεζόν και πλέον επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ, όπου ανήκει. Ο Μιχαήλ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων το μέλλον του αλλά και το συμβόλαιο του με τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τον δανεισμό του και τα δεδομένα με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο δανεισμός μου στον ΠΑΣ ήταν για δύο χρόνια. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι περίπλοκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι θέλει να μείνω και του χρόνου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον αρχίζω προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ».

Για το πότε λήγει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Έγινε κουβέντα του μάνατζερ μου με τον προπονητή, αλλά τίποτε περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να παίξω βασικός στον ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ