aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικός Φοίβος Ερωτοκρίτου

Αποκαλυπτικός Φοίβος Ερωτοκρίτου

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου μίλησε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του «Λόγου» (101.1) και στον Πανίκο Χατζηλιασή για το χθεσινό Gala Dinner και όχι μόνο.

Για το Gala Dinner: Συγχαρητήρια στις διοικήσεις της Εταιρείας και του Σωματείου για την εκδήλωση που ήταν αντάξια της μεγαλύτερης ομάδας στην Κύπρο.

Για τον σχεδιασμό: Ήταν όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα στην εντέλεια όπως αξίζει στη φήμη του ΑΠΟΕΛ. Ήταν όλοι εκεί και όλοι απολαύσαμε αυτή τη λαμπρή γιορτή.

Για το «θρύλε ταξίδεψε μας»: Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το είχα σκεφτεί, αλλά όσο έβλεπα την ομάδα πίστευα πως θα κάναμε το βήμα παραπάνω. Και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που η ομάδα συνεχίζει να κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για μία μικρή χώρα και μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ να την αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη.

Για την προβολή του ΑΠΟΕΛ: Είναι κάτι το ανεπανάληπτο, κανείς δεν το πίστευε ότι θα συμβεί σε κάποια ομάδα.

Για την ενότητα σε Εταιρεία και Σωματείο: Υπάρχουν ικανές διοικήσεις και στα δύο και βάση αποτελεσμάτων κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Και για να κάνει το βήμα παραπάνω χρειάζεται στήριξη και μόνο στήριξη σε διοικήσεις, ομάδα, κόσμο, παίχτες και προπονητή. Και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ το έχουν αποδείξει πολλές φορές και έτσι πρέπει να συνεχίσουν. Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορεί να προχωρήσει και χρειάζεται τη στήριξη από όλους.

Για την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ: Η ομάδα έχει κάνει πολλά και θα συνεχίσει να κάνει ακόμη περισσότερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία και είναι άσβηστη φλόγα του Ελληνισμού μέσα στις καρδιές των ΑΠΟΕΛιστών και είμαι σίγουρος πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί και πάντα θα πηγαίνει μπροστά.

Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: Κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο του. Και είμαι σίγουρος θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Για την εγγραφή μελών: Όταν θυμάμαι πόσα μέλη είχαμε παλιά και πόσα τώρα με εκπλήττει πραγματικά. Είναι υποχρεώση μας γιατί ο ΑΠΟΕΛ ένα είναι, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι και το σωματείο με τα τόσα αθλήματα. Τότε είχαμε 600-700 μέλη, τώρα είναι σαφώς πολύ περισσότερα.

Για τον πιο γλυκό τίτλο στο ποδόσφαιρο: Η πιο έντονη στιγμή είναι τα πρωταθλήματα, αλλά και η στιγμή που ο Χιώτης απέκρουε το τελευταίο πέναλτι με τη Λιόν και προκριθήκαμε. Και μακάρι ο Θεός να μας δώσει χρόνια να είμαι παρών και στα 100χρονα να ζήσω και άλλες τέτοιες στιγμές.

Για τη βοήθεια του στο Σωματείο: Σέβομαι το κάθε ένα, πάντα ήμουν και θα είμαι ΑΠΟΕΛίστας και όποτε μου ζητηθεί βοήθεια θα είμαι εκεί.

Πότε ξεπέρασε τα όρια του: Η πιο έντονη στιγμή ήταν πριν γίνει πρόεδρος και ήμουν μέλος του Σωματείου και παίζαμε στο Βελιγράδι. Εκεί δεν άντεξα και κατέρρευσα. Από εκεί άρχισαν όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ