aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Τετ α τετ Πρόδρομου με τον Δώνη

Αποκαλυπτικό: Τετ α τετ Πρόδρομου με τον Δώνη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ υλοποίησε τον μέγιστο στόχο στην Ευρώπη, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας σημαντικές οικονομικές (και όχι μόνο) ανάσες. Σε έναν όμιλο του «θανάτου», όπως είχε χαρακτηριστεί, κυνήγησε μέχρι το φινάλε τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις εντός των τειχών υποχρεώσεις, με τα πάνω και τα κάτω του, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έστω με μια οριακή διαφορά από τον Απόλλωνα, έχοντας τις περισσότερες νίκες (20) και την πιο παραγωγική επιθετική γραμμή (72 γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ούτε που το συζητάει ο Δώνης για Παναθηναϊκό»

Στο κύπελλο; Είναι σε τροχιά επίτευξης του στόχου. Στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, γνωρίζουν ότι διανύουμε μια περίοδο που λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά στο αύριο του συλλόγου. Ξεκίνησαν μάλιστα να σχεδιάζουν το πώς θα χτίσουν στη νέα σεζόν και ασφαλώς, κύριο μέλημα είναι να γνωρίζουν εάν θα έχουν ως αρχιτέκτονα τον Γιώργο Δώνη ή όχι. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Goal», ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης δρομολογεί συνάντηση με τον Ελλαδίτη προπονητή, κατά την οποία θα συζητήσει μεταξύ άλλων θεμάτων και τη μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών. Χθες παράδειγμα, δημοσίευμα έφερε τον Δώνη ως υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ίσως ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο με Δώνη και Νταμπίζα για Παναθηναϊκό

Ουσιαστικά, θα πρόκειται για την πρώτη συζήτηση κατά την οποία προφανώς θα διαφανούν οι προθέσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και του Δώνη.  Επί της παρούσης υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αλλά προτού προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε κάτι πιο συγκεκριμένο, εννοείται ότι θα τεθούν πολλά θέματα στο τραπέζι κι εάν υπάρχει σύγκλιση θα πέσουν οι υπογραφές.

Το μενού της συνάντησης θα περιλαμβάνει και αγωνιστικό. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, οπότε πολλά θα έχουν να πουν για το πώς συμπεριφέρεται η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και τις προοπτικές επίτευξης του στόχου. Η διοίκηση βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών, παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις, αλλά και τις εμφανίσεις, δίνοντας σημαντικές βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώνης: «Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πεθαίνουν ποτέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ