aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Στο… βάθος ο Ντέιβ Μπούλταους

Αποκαλυπτικό: Στο… βάθος ο Ντέιβ Μπούλταους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ντέιβ Μπούλταους! Πρόκειται για αριστεροπόδαρο Ολλανδό ποδοσφαιριστή που βλέπει τον κόσμο από τα 1.90μ. και όπως πληροφορούμαστε βρίσκεται (μεταξύ άλλων) στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για την πλήρωση της θέσης του κεντρικού αμυντικού. Βλέπετε, αξιολογήθηκε πως διέπεται από εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που τέθηκαν για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας.

Τον 27χρονο γνωρίζει ο Μάριο Μπέιν καθώς εκτός από τη Βόλενταμ, αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Ουτρέχτη. Συγκεκριμένα, από το 2010 έως το 2014 αποτέλεσε μέρος του ρόστερ του ολλανδικού συλλόγου, μετρώντας 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας μάλιστα 9 τέρματα. Ήταν τότε συμπαίκτης με τον Τόμι Οάρ. Οι εμφανίσεις του ήταν τόσο ελπιδοφόρες, που η Νυρεμβέργη το καλοκαίρι του 2014 κατέβαλε περίπου 600.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του!

Από τότε έως και τη λήξασα σεζόν, λοιπόν, ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνίζεται στα γερμανικά γήπεδα, μετρώντας με τη φανέλα της Νυρεμβέργης (Μπουντεσλίγκα 2) 78 αγώνες και 3 γκολ. Αποτέλεσε, δηλαδή, βασικό γρανάζι στην αμυντική γραμμή, κάτι που προσμετρήθηκε αναμφιβόλως με θετική πρόσημο κατά την αξιολόγησή του. Τελευταία συμμετοχή ήταν πριν από δύο μήνες και δη στην εκτός έδρας νίκη της τέως πλέον ομάδας του απέναντι στη Σαντχάουζεν (1-0).

Μέσα του περασμένου Μαΐου, ο παίκτης είχε προαγγείλει την αποχώρησή του από τη Νυρεμβέργη μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, ευχαριστώντας άπαντες στον σύλλογο για τη συνεργασία. «Δυστυχώς όλα έχουν ένα τέλος. Εύχομαι στην ομάδα και στους οπαδούς, το καλύτερο στο μέλλον», είχε γράψει συγκεκριμένα.

Ο Μπούλταους, λοιπόν, που βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και μπορεί να αγωνισθεί και ως αριστερός μπακ, βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του, αξιολογώντας τις προτάσεις που του έχουν γίνει. Και δεν το γράψαμε τυχαία, έτσι; Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται κι άλλες ομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πριν από ένα περίπου μήνα, είχε γραφτεί πως ενδιαφέρον είχαν επιδείξει η Τβέντε και η Ουτρέχτη, ενώ ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας στο Αζερμπαϊτζάν έκαναν λόγο πως στο κόλπο μπήκε… δυναμικά και η Καμπάλα. Όπως είχε γραφτεί, όμως, οι διαπραγματεύσεις με τους Αζέρους παρουσιάζουν δυσκολίες, αφού σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα, θέλει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών και συν τοις άλλοις αξιώνει περισσότερα χρήματα σε σχέση με την προσφορά που του κατατέθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ