aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAποκαλυπτικό: Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο «νέος Νεϊμάρ» (pics/vids)

Aποκαλυπτικό: Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο «νέος Νεϊμάρ» (pics/vids)

TOY ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, o AΠΟΕΛ έχει επιδείξει ενδιαφέρον για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, πέραν από τον Πέδρο Περέιρα.

Περέιρα-Γκαλίτσιος: Ένας στους δύο «κερδίζει»!

Πρόκειται για τον 21χρονο (30/09/1995) Βίκτορ Αντράντε, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

ΑΠΟΕΛ: Οι δύο υποψήφιοι για το δεξί άκρο

Ο Βίκτορ Αντράντε Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποκτήθηκε το 2014 από τους «αετούς» της Λισσαβώνας, παρότι από το 2007 η Πορτογαλική ομάδα είχε κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Τότε η Σάντος ήταν η ομάδα που απέκτησε τα δικαιώματά του και μάλιστα το 2011 έβαλε ρήτρα μεταγραφής το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, αφού δεν ήθελε να χάσει με το αζημίωτο το «νέο Νεϊμάρ», όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Τύπος της Βραζιλίας.

Πραγματοποίησε το επίσημό του ντεμπούτο στις 6 Ιουνίου 2012 και σε ηλικία μόλις 16 ετών στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Φλουμινένσε και στην πρώτη του σεζόν σημείωσε 3 γκολ σε 19 παιχνίδια, έχοντας για… παράσημο την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Κρουζέιρο, όπου η ομάδα του κέρδισε με 2-0 χάρις σε ένα γκολ και μία ασίστ, αποσπώντας παράλληλα τα εγκωμιαστικά σχόλια των Ραμάλιο και Νεϊμάρ.

Ακολούθως δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και το 2014 πήγε εν τέλει στην Μπενφίκα, υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από το 2016 παραχωρείται δανεικός σε διάφορες ομάδες (Γκιμαράες και Μόναχο 1860). Για την ώρα, η περίπτωσή του φαντάζει κάπως πιο εύκολη σε σχέση με αυτή του Πέδρο Περέιρα, με τους γαλαζοκίτρινους να αναμένουν πλέον την απάντηση της Μπενφίκα κατά πόσον προτίθεται να τους παραχωρήσει κάποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές ή ακόμα και τους δύο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ