aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ ο Καλ Νέισμιθ! (vids)

Αποκαλυπτικό: Προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ ο Καλ Νέισμιθ! (vids)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Καλ Νέισμιθ, μετά από υπόδειξη του Μικ Μακάρθι. Ο 28χρονος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής, αναμένεται ότι θα έλθει σύντομα στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη των γαλαζοκιτρίνων για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Ο Νέισμιθ κρίθηκε πως πληροί τα κριτήρια για να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στην αριστερή πλευρά. Πρόκειται για φουλ μπακ ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίζει από το καλοκαίρι του 2018 στη Γουίγκαν (Γ΄Κατηγορία Αγγλίας), μετρώντας γεμάτες σεζόν. Ομάδα που αγωνιζόταν και ο Άγγλος επιθετικός Τζο Γκάρνερ, ο οποίος επίσης συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και εντάσσεται στο ρόστερ. «Ο Γκάρνερ είναι στην Κύπρο εδώ και αρκετές μέρες, συμμετείχε σε προπονήσεις κι είναι διαδικαστικό το θέμα. Περιμέναμε ένα χαρτί από την ομάδα του», διευκρίνισε χθες ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο Νέισμιθ, λοιπόν, έπαιξε για μία τετραετία στην Πόρτσμουθ, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό τη Χάρτλπουλ.  Πριν μετακομίσει στα αγγλικά γήπεδα, έχοντας ως πρώτο προορισμό την Άκρινγκτον Στάνλεϊ, αγωνίσθηκε στη χώρα του, φορώντας τη φανέλα των Κάουντενμπιθ, Πάρτικ Θιστλ και Ρέιντζερς. Μετρά συνολικά 303 παιχνίδια στην έως τώρα καριέρα του και 47 τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Άλλη μια μαχαιριά στην καρδιά κάθε ΑΠΟΕΛίστα

Οσον αφορά στον Ιρλανδό μέσο Τζακ Μπερν, οι συζητήσεις μπήκαν στην τελική ευθεία. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως τα επόμενα 24ωρα θα έλθει στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας.

H καριέρα του Νέισμιθ σε αριθμούς

Δείτε τον Καλ Νέισμιθ σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ