aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Ολοκληρώθηκε το deal, από τον ΑΠΟΕΛ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Αποκαλυπτικό: Ολοκληρώθηκε το deal, από τον ΑΠΟΕΛ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το δρομολόγιο από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ σε αυτές της Ατλέτικο Μαδρίτης θα κάνει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό φυντάνι της Κύπρου. Ο λόγος για τον Ηλία Κωστή (27/2/03)  που μετακομίζει στην Μαδρίτη από το ΑΠΟΕΛ. Ο Ηλίας Κωστή, ο οποίος είναι γιός του Γιώργου Κωστή που βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων, ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο τόσο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και της Τότεναμ με τους Μαδριλένους να καταφέρνουν να πάρουν την υπογραφή του.

Ασφαλώς αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τον νεαρό Ηλία Κωστή ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μετακομίζει στην Μαδρίτη αφού οι δυο ομάδες ΑΠΟΕΛ και Ατλέτικο τα έχουν βρει σε όλα και ο νεαρός θα μεταβεί στην Ισπανία το ερχόμενο Καλοκαίρι με ένα πολύ καλό συμβόλαιο για την ηλικία του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ατλέτικο και Τότεναμ «λιγουρεύονται» τον Κωστή Jr!

Ο Ηλίας Κωστή μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός και παρά το ύψος έχει εξαιρετική τεχνική κατάσταση, είναι πολύ γρήγορος και σύμφωνα με τους προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων στις οποίες ο ποδοσφαιριστής ήταν μέλος έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα ακόμα και σε μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Ηλίας Κωστή ανήκει πλέον στην εταιρεία Stellar Group με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη. Τέλος, να σημειώσουμε πως όπως πληροφορηθήκαμε ήδη υπάρχουν και άλλα ταλέντα που είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα παίρνοντας τον δρόμο για Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ