aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Είπαν «όχι» για τον Ντε Καμάργκο!

Αποκαλυπτικό: Είπαν «όχι» για τον Ντε Καμάργκο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πρόταση για τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο «έσκασε» στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα του Βελγίου έθεσε στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τον Βραζιλιάνο επιθετικό και μάλιστα, χτύπησε την πόρτα των γαλαζοκιτρίνων για να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη αφού την αξιολόγησε, απάντησε χθες αρνητικά στους Βέλγους, κρίνοντας προφανώς πως ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντε Καμάργκο-Φιρμίνο: «Eυχαριστώ που ήρθες…» (pics)

Εξάλλου, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης εκπνέει η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος και πολύ δύσκολα θα μπορούσαν οι πρωταθλητές μας να βρουν άλλον αξιόλογο παίκτη για να καλύψει το κενό του στη γραμμή κρούσης. Το πρωτάθλημα μπαίνει όπου να’ ναι στην τελική ευθεία και αναμφίβολα δεν θα ήθελαν να στερηθούν ένα σημαντικό παίκτη. Ο Ντε Καμάργκο, υπενθυμίζουμε, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στον… μαραθώνιο καθώς έχει σημειώσει 10 τέρματα σε 17 συμμετοχές (9 βασικός, 8 αλλαγή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει ρεκόρ ο Ντε Καμάργκο;

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων απαντά αρνητικά σε πρόταση που δέχθηκε για ποδοσφαιριστή στη μετεγγραφική περίοδο που διανύουμε. Όπως είχε διαρρεύσει αρχές Ιανουαρίου, ο Γκάγιας Ζαχίντ βρισκόταν στη λίστα της τουρκικής Μπασακσεχίρ και μάλιστα έχει υποβάλει δελεαστική πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Προσφορά που δεν κρίθηκε ικανοποιητική για τα δεδομένα του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ