aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλύπτεται σήμερα ο ΑΠΟΕΛ

Αποκαλύπτεται σήμερα ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρώτο από τα τρία φιλικά επί πολωνικού εδάφους δίνει ο ΑΠΟΕΛ. Αντιμετωπίζει στο Γκνιεβίνο την πολωνική Άρκα Γκντίνια (19:00), σε ένα 90λεπτο κατά το οποίο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους πλείστους ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει την ευκαιρία να αντλήσει τα «παρθενικά» συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Ασφαλώς και πρόκειται για το πρώτο ματς της νέας σεζόν και μάλιστα φιλικό, οπότε ασφαλής καταγραφή στοιχείων δεν μπορεί να γίνει. Η Άρκα Γκντίνια που βρίσκεται επίσης σε περίοδο προετοιμασίας, τερμάτισε τη λήξασα αγωνιστική περίοδο στη 12η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Αξία ανεκτίμητη ο Ντε Βινσέντι!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αποτέλεσε και πέρσι την πρώτη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, μένοντας τότε στο 1-1. Αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βάντερ είχε ανοίξει με προβολή το σκορ στο 32ο λεπτό και ο Κουν με σουτ εντός περιοχής είχε «απαντήσει» 11 λεπτά μετά. Στην Άρκα αγωνίζεται και ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός Αχιλλέας Πούγγουρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ