aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλύπτει συμφωνία με Ακιντόλα, «πέταξε» για υπογραφές

Αποκαλύπτει συμφωνία με Ακιντόλα, «πέταξε» για υπογραφές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Το σίριαλ Νταβίντ Ακιντόλα απασχόλησε έντονα τη μετεγγραφική περίοδο, αφού ο Νιγηριανός εξτρέμ που έπαιξε ως δανεικός από την Μίντιλαντ στην Ομόνοια το δεύτερο μισό της περσινή σεζόν ήταν στο στόχαστρο της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ.

Τελικά, οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Δανίας κρίθηκαν υπέρογκες από τους δύο «αιώνιους» αντίπαλους και έτσι το κεφάλαιο Ακιντόλα έκλεισε χωρίς την επιστροφή του ταχύτατου ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Herning Folkeblad» (δείτε εδώ) ο Νταβίντ Ακιντόλα είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το βράδυ της Παρασκευής ο Νιγηριανός δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από αεροπλάνο και «γεννήθηκαν» απορίες για τον προορισμό του.

Αυτός φαίνεται πως είναι η Τουρκία, αφού όπως αποκαλύπτει η «Herning Folkeblad» ο Ακτιντόλα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αντάλιασπορ. Η Μίντιλαντ δεν υπολόγιζε στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα μετά από τέσσερις δανεισμούς ο Ακιντόλα θα παραχωρηθεί με ελευθέρα μετεγγραφή. Στη λήξασα σεζόν η Αντάλιασπορ τερμάτισε στην 9η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετά από δύο αγωνιστικές είναι 6η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ