aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψη στον Active: Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Μπεν Σαχάρ

Αποκάλυψη στον Active: Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Μπεν Σαχάρ

Πρόταση στον Μπεν Σαχάρ κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο ρεπόρτερ της «GoalNews», Ανδρέας Μαύρος.

Η ομάδα της πρωτεύουσας αφού αξιολόγησε σοβαρά την επιλογή του 30χρονου διεθνούς Ισραηλινού, κατέθεσε πρόταση! Ο Σαχάρ αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, όμως μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες. Προέρχεται από φουλ σεζόν, καθώς κατέγραψε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Μάλιστα μετρά και 5 εμφανίσεις στο κύπελλο, όπου είδε δίκτυα τρεις φορές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αγοράζει Ουζόχο, η (μεγάλη) διάρκεια του συμβολαίου του

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκει στη Χάποελ Μπερ Σίβα και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο ενδιαφέρει πολύ τον ΑΠΟΕΛ και γίνεται προσπάθεια ώστε να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Μάλιστα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μπορεί να γραφτεί στο ρόστερ ως κοινοτικός λόγω του πολωνικού διαβατηρίου. Είναι και διεθνής με την Εθνική του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Προμήνυμα απόκτησης Ουζόχο (ανακοίνωση)

Το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο, αφού άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Τσέλσι σε ηλικία 17 ετών και έπειτα αγωνίστηκε σε Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Σέφιλντ Γουένστεϊ, Πόρτσμουθ, Ντε Γκράαφσαπ, Εσπανιόλ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Οσέρ, Χέρτα Βερολίνου (Α’ και Β’ ομάδα), Αρμίνια Μπίλεφελντ, Βίλεμ ΙΙ, Χάποελ Μπερ Σίβα.

Εάν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να τον ντύσει στα χρώματα της ομάδας θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία με βάση βιογραφικού και ασφαλώς, επιδόσεων στο σκοράρισμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ