aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψη Μαντούκα: «Αποδέχθηκα πρόταση στην Ιταλία»

Αποκάλυψη Μαντούκα: «Αποδέχθηκα πρόταση στην Ιταλία»

Υπερήφανος που αγωνίστηκε τον ΑΠΟΕΛ και ευλογημένος για όσα έζησε στους γαλαζοκίτρινους δήλωσε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107/4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή τη 92 γενέθλια ημέρα από την ίδρυση του σωματείου.

Διαβάστε εδώ: Μαντούκα: «Δεν αξίζω να με θεωρούν θρύλο στον ΑΠΟΕΛ. Χρόνια πολλά»

Μεταξύ άλλων, ο Γκουστάβο Μαντούκα αποκάλυψε ότι η οικογένεια του θα μετακομίσει στο Τορίνο, ώστε να είναι κοντά στο παιδί του που πήρε μετεγγραφή στις ακαδημίες της ιταλικής ομάδας, ενώ ο ίδιος συμφώνησε με εταιρεία μάνατζερ την οποία διαχειρίζεται ο γιος του Ιταλού προπονητή, Φάμπιο Καπέλο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γκουστάβο Μαντούκα

«Υπάρχει μία εταιρεία την οποία διαχειρίζεται ο γιος του Καπέλο και με κάλεσαν να πάω να γίνω μέλος της, ασχολείται με μάνατζερ παικτών και αποφάσισα με την οικογένεια μου να πάμε για να είμαστε κοντά στον μικρό και να κάνω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου. Μου δίνεται μία ευκαιρία σε μία σοβαρή εταιρεία να συνεχίσω να είμαι αναμεμιγμένος με το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ