aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψη Γιοβάνοβιτς: «Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω στον ΑΠΟΕΛ»

Αποκάλυψη Γιοβάνοβιτς: «Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω στον ΑΠΟΕΛ»

Για πρώτη φορά από την ημέρα που αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2013 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια μέρα στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας στην Cytavision στο πλαίσιο της εκπομπής για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ο Σερβοέλληνας προπονητής που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ άνοιξε την καρδιά του χαρακτηρίζοντας με τρέλα τα όσα έζησαν εφτά χρόνια πριν και παραδέχθηκε πως θέλει κάποια μέρα να επιστρέψει στον «Αρχάγγελο.

«Νομίζω είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα μου κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει προπονητή. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω ξανά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά πρέπει να είναι και οι συνθήκες τέτοιες που να το ευνοούν. Για να μην παρεξηγηθώ, ο ΑΠΟΕΛ ήταν σταθμός της ζωής μου και ακόμα ζω από αυτές. Απολαμβάνω τους καρπούς αυτής της επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό, θα γυρίσω. Όλοι μας ακόμα, όμως, είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι με τις στιγμές του 2012 ακόμα».

Για τις επιτυχίες που πέτυχες ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω πάντα όμορφα. Και αν το πιστεύεται τόσα χρόνια μετά νιώθω ακόμα πιο όμορφα από τότε. Και για μένα και για τους παίκτες που ήταν μαζί μου και για τον κόσμο. Τώρα, έξι χρόνια μετά, καταλαβαίνουμε όλοι τι κάναμε. Τότε απλά ήταν μια τρέλα. Ήταν μία τρέλα. Στεναχωρηθήκαμε που κληρωθήκαμε με την Ρεάλ. Δεν ήταν όνειρο, ήταν μια τρέλα. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα».

Αν έχει προτάσεις αυτή την στιγμή από ομάδες και αν θα επιστρέψει άμεσα στους πάγκους: «Δεν είμαι σε αναμονή γιατί δεν έχω κάτι αυτή την στιγμή. Είμαι στην Κύπρο την οποία αγαπώ πάρα πολύ και περνώ ωραία εδώ με τους φίλους μου. Υπάρχουν προτάσεις πάντα, αλλά αυτό που λέω εγώ και στους συνεργάτες μου είναι να αξιολογήσουμε καλά το που θα πάμε και τους στόχους που θα έχουμε στην ομάδα που θα πάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ