aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψη για Σάλαϊ: «Πιθανόν και δέκα εκατομμύρια ευρώ»

Αποκάλυψη για Σάλαϊ: «Πιθανόν και δέκα εκατομμύρια ευρώ»

Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη στο Goal για την τιμή πώλησης του Ρόλαντ Σάλαϊ. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον Ανδρέα Μαύρο αποκάλυψε ότι οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αρνητικοί σε προσφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ από γαλλική ομάδα, τονίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος σύλλογος και από την Αγγλία.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ πήγε ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας πως ο ΑΠΟΕΛ θα εξετάσει προτάσεις για τον Ούγγρο μέσο μετά τους πρώτους προκριματικούς αγώνες της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Λένε για ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με Ανόρθωση, «κρέμασε» Πάμπο για €40.000

Οι αναφορές στον ουγγρικό Τύπο για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή είναι ασταμάτητες και σε δημοσίευμα το βράδυ της Τρίτης (5/6) ο ατζέντης του Μαγυάρου μεσοεπιθετικού όχι μόνο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον Σάλαϊ, αλλά ανέφερε ότι η πρόταση που ενδέχεται να πάει στον ΑΠΟΕΛ να φτάνει και τα δέκα εκατομμύρια ευρώ!

«Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί η πρόταση που θα κατατεθεί (σ.σ. από την Φούλαμ). Είναι πιθανό η πρόταση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ να διπλασιαστεί», ανέφερε στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu ο ατζέντης του Σάλαϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ