aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψη για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ντόρνμπους

Αποκάλυψη για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ντόρνμπους

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης Φίλιξ Ντόρνμπους, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα «reviersport.de». Το συμβόλαιο του 25χρονου πανήψηλου κίπερ (1,93μ.) με τη γερμανική ομάδα Β’ Κατηγορίας ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου, με τη διοίκηση να θέλει να του το ανανεώσει. 

«Ανεξάρτητα από το σε ποιο πρωτάθλημα θα συμμετέχει η Νυρεμβέργης στην επόμενη σεζόν, ο Ντόρνμπους θα πρέπει να αισθάνεται σχετικά χαλαρός για το μέλλον του. Επειδή ο τερματοφύλακας ύψους 1,93 μέτρων δεν έχει λάβει μόνο προτάσεις από γερμανικούς συλλόγους, αλλά έχει επίσης ζήτηση από ομάδες του εξωτερικού. Εκτός από την γαλλική Μονπελιέ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της RS, ο κυπριακός σύλλογος ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας ενδιαφέρεται επίσης για τις υπηρεσίες του», τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής, στη φετινή σεζόν ο Ντόρνμπους αγωνίστηκε μόνο σε έξι παιχνίδια (λόγω τραυματισμού στις αρχές) με τη φανέλα της Νυρεμβέργης που κάνει προσπάθεια για να παραμείνει στη Β’ Κατηγορία της Γερμανίας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε μόνο στη Μπόχουμ, αρχικά στη β’ ομάδα (2012-15) και ακολούθως στην ανδρική (2013-19), καταγράφοντας ωστόσο λίγες συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ