aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψε τον δεύτερο παίκτη που υπέπεσε σε παράπτωμα ο Πετεβίνος

Αποκάλυψε τον δεύτερο παίκτη που υπέπεσε σε παράπτωμα ο Πετεβίνος

Ενώπιον των ευθυνών τους θέτει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ως γνωστό ο Μούσα Τάαμαρι έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Καραμπάχ καθώς πήγε καθυστερημένα στην πρωινή συνάντηση της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) υπήρχε και άλλο περιστατικό το οποίο τιμώρησε η διοίκηση και αφορούσε τον Αντρέ Βιντιγκάλ.

Διαβάστε επίσης: H αινιγματική ανάρτηση του Τάαμαρι από την πτήση της επιστροφής

Αναλυτικά οι σχετικές τοποθετήσεις

Για τον Τάαμαρι: «Άργησε να πάει σε μια συνάντηση της ομάδας στο ξενοδοχείο. Αυτός είναι και ο λόγος που τιμωρήθηκε. Δεν είναι το μοναδικό παράπτωμα που έχει τιμωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να το βλέπουμε αρνητικά, αλλά θετικά γιατί είμαστε ένα σύνολο και πρέπει να λειτουργούμε ως τέτοιο. Θυμίζω πως κάτι αντίστοιχο είδαμε φέτος με τον Φετφατζίδη».

Διαβάστε επίσης: Χατζηλούκας: Ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Ιβάν επιστρέφει στο «σπίτι» του

Για το άλλο περιστατικό: «Υπήρξε άλλο περιστατικό με ποδοσφαιριστή που άργησε να έρθει στην προπόνηση. Ήταν ο Βιντιγκάλ, ο οποίος τιμωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ