aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψε ο ίδιος ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, είχε γραφτεί για την Ομόνοια

Αποκάλυψε ο ίδιος ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, είχε γραφτεί για την Ομόνοια

Θυμάστε τον Αλεξάντερ Μπούτνερ; Περί τα τέλη του περασμένου Ιουλίου είχε… βουίξει η ποδοσφαιρική πιάτσα ότι η Ομόνοια έκανε προσπάθειες για την απόκτηση του, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε ποτέ από τα επίσημα χείλη των «πρασίνων».

Ο 30χρονος Ολλανδός αριστερός μπακ, που κάποτε είχε περάσει το κατώφλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε πάει στους «κόκκινους διαβόλους» μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, είναι πλέον χωρίς ομάδα. Και δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του «www.gelderlander.nl», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλές ομάδες προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και από τα λεγόμενά του, προέκυψε και είδηση. Ποια είναι αυτή; Ότι στο στόχαστρό του τον είχε βάλει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα που τον είχε πλησιάσει περισσότερο ήταν η Μπεσίκτας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: «Βούιξε» η πιάτσα για «βόμβα» με Μπούτνερ (vids & pics)

«Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι. Η Φίτεσε ήθελε να με κρατήσει και μου έκανε πρόταση για τρία χρόνια, αλλά δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε. Η Μπεσίκτας έδωσε μια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά «χάλασε» την τελευταία στιγμή. Τότε υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, ο ΑΠΟΕΛ, η ΣΠΑΛ, η Σέλτικ και ο ΠΑΟΚ», είπε ο Μπούτνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ