aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αποφασίζουν για Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στο short list της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά από τους τέσσερις προπονητές που είναι στα υπόψιν, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι ένα από τα φαβορί για να αναλάβει τις τύχες των ΗΑΕ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποτελεί τις πρώτες επιλογές μαζί με το Ρουμάνο Κοσμίν Ολαρόιου, ωστόσο έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Όπως σημειώνουν Αραβικά ΜΜΕ, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δεν επιθυμούν να προσλάβουν προπονητή που δουλεύει σε κάποια άλλη ομάδα, κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Ρουμάνου, ο οποίος είναι ο τεχνικός της Αλ Αχλί.

Τα ονόματα των τεσσάρων υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές Σάββατο (15/04), χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στο θέμα προπονητή, μιας και πολλές φορές τα Αραβικά ΜΜΕ έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ