aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια στο Αλμπί της Γαλλίας

ΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια στο Αλμπί της Γαλλίας

Μια ακόμη διάκριση για τον ΑΠΟΕΛ, σε παγκόσμιο επίπεδο, πέτυχαν οι αθλητές του τμήματος ποδηλασίας. Κώστας Ριαλάς, Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Αντωνίου αντιπροσώπευσαν επάξια τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας UCI Gran Fondo, το οποίο διεξήχθη μεταξύ 24 και 27 Αυγούστου στο Αλμπί της Γαλλίας. Ο Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο Κώστας Ριαλάς αγωνίστηκαν στην ηλικιακή κατηγορία 50-54 στον αγώνα αντοχής που διεξήχθη τη τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Ο Γρηγοριάδης κατέλαβε την 74η θέση και ο Ριαλάς την 99η από τους 316 αθλητές που συμμετείχαν.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου, ο οποίος συμμετείχε στην ηλικιακή κατηγορία 19-34, αγωνίστηκε δύο φορές, στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης και στον αγώνα αντοχή. Στο πρώτο αγώνισμα ο αθλητής των γαλαζοκιτρίνων τερμάτισε στην 44η θέση από τους 67 αθλητές, ενώ στον αγώνα αντοχής κατέλαβε την 84η θέση ανάμεσα σε 227 αθλητές. Η σειρά UCI Gran Fondo είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας και πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση που απευθύνεται σε μη επαγγελματίες ποδηλάτες. Στο Αλμπί διεξήχθησαν τα τελικά της διοργάνωσης, η οποία περιλάμβανε για τη σεζόν αυτή 21 αγώνες σε τέσσερις ηπείρους, μεταξύ των οποίων και το Cyprus Gran Fondo by Volskwagen, που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο.

Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Αντωνίου, δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στο UCI Gran Fondο: «Έχοντας, χωρίς καμία υπερβολή, δύο από τους καλύτερους ποδηλάτες στο πλευρό μου, εκπροσωπήσαμε επάξια τον ΑΠΟΕΛ στη Γαλλία και το παγκόσμιο πρωτάθλημα UCI Gran Fondo. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, αυτό της υπερηφάνειας, όμως είναι αυτό που υπερισχύει. Μόνο όσοι φόρεσαν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ μπορούν να κατανοήσουν τα συναισθήματα των αθλητών που αγωνίζονται για αυτήν την ομάδα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αφού χωρίς αυτή η συμμετοχή μας δεν θα ήταν εφικτή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ