aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛίστες: Από πρωταγωνιστές, θεατές...

ΑΠΟΕΛίστες: Από πρωταγωνιστές, θεατές…

Είναι οι οπαδοί που τα έζησαν όλα κατά την περασμένη χρυσή δεκαετία της ομάδας τους. Κατακτήσεις τίτλων και ανεπανάληπτες πορείες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, για τους φίλους του οποίου ο λόγος, φέτος δεν συμμετέχει ως γνωστόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ένα παράξενο συναίσθημα γι’ αυτούς, που είναι υποχρεωμένοι για πρώτη φορά να είναι παρατηρητές της συμμετοχής των άλλων (Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλων, ΑΕΛ). Από πρωταγωνιστές της παράστασης δηλαδή, τώρα θεατές. Ούτε καν κομπάρσοι. Και θα το κάνουν ώσπου να αρχίσει το πρωτάθλημα, που θα σημάνει για τους γαλαζοκίτρινους την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Όσο και εάν έζησαν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, ποτέ δεν θα τους λείψουν τα ευρωπαϊκά ματς, που γι’ αυτούς έγιναν θεσμός τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γλυκό το πιοτό της… ευρωπαϊκής επιτυχίας και αυτό το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

Γι’ αυτό και εύχονται όπως η περσινή, τραγική σεζόν να αποτελέσει την κακή παρένθεση και να δικαιωθεί ο Πρόδρομος Πετρίδης, που μιλά για επιστροφή στον πρωταθλητισμό. Ελπίζοντας πως έως του χρόνου, τέτοια εποχή, θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο η κατάσταση με τον κορωνοϊό, ώστε να μπορούν να κάνουν ξανά την αγαπημένη συνήθεια των προηγούμενων χρόνων: να ταξιδέψουν στις πόλεις της Ευρώπης για να δουν την αγαπημένη ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ