aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ζορίζεται έντονα αν θα βάλει υπογραφή

ΑΠΟΕΛ: Ζορίζεται έντονα αν θα βάλει υπογραφή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ «τρέχει» και το θέμα του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο οποίος αν και είχε πει πως θα δώσει την προηγούμενη εβδομάδα την απάντησή του στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του ακόμα δεν το έχει κάνει. Γεγονός που αν μη τι άλλο, δείχνει πως ο Ιορδανός ζορίζεται έντονα αν θα βάλει την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου που του έχει προτείνει η διοίκηση για ακόμα έναν χρόνο. Αν όλα όσα γράφονται για ενδιαφέρον Ολυμπιακού, είναι… κοντά στην πραγματικότητα, τότε εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως δύσκολα θα απαντήσει άμεσα ο Αλ Τάαμαρι.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι και αυτό του Πραξιτέλη Βούρου, από τον οποίο η διοίκηση περιμένει ενημέρωση για το αν βρήκε η όχι ομάδα που θα καταθέσει πρόταση, είτε για δανεισμό είτε για απόκτηση με ελευθέρα μετεγγραφή του.

Διαβάστε επίσης: Προτείνουν για μετεγγραφή τον Νικόλα Ιωάννου

Οι δυο αυτές υποθέσεις, σε μεγάλο βαθμό, επηρεάζουν τον μετεγραφικό σχεδιασμό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να μάθει τα νεότερα έτσι ώστε να κάνει τα πλανά του για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Εντοπίστηκε το… βαρύ πυροβολικό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ