aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ζωντανός» μέχρι να αυτοκτονήσει...

ΑΠΟΕΛ: «Ζωντανός» μέχρι να αυτοκτονήσει…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Άλλη μία ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά από την Ανόρθωση και να βάλει πίεση στην Ομόνοια πέταξε ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν κάκιστη εικόνα στην «ΑΕΚ Αρένα» και μοιραία ηττήθηκαν από την ΑΕΚ (1-0).

Η ομάδα του Ιγκεμπρίγκτσεν δε δείχνει ότι μπορεί να ανασυνταχθεί, να παίξει ποδόσφαιρο και προπάντων να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στο μείον πέντε από την κορυφή και αν κερδίσει η Ομόνοια τον Εθνικό (16:00, ΓΣΠ) τότε θα βρίσκονται στο μείον έξι, με τρία ματς «φωτιά» να τους περιμένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας (Απόλλων, Πάφος FC και Ομόνοια).

Πάντως από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι 13 αγώνες και 39 διεκδικούμενοι βαθμοί τότε κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει από τη «μάχη» του τίτλου τον ΑΠΟΕΛ.

Ο χρόνος, οι βαθμοί και η παρουσία του ΑΠΟΕΛ θα δείξουν κατά πόσο είναι εφικτό μία ανατροπή του σκηνικού. Τα προηγούμενα χρόνια έδειξε πως μπορεί να ανατρέψει την οποιανδήποτε κατάσταση του παρουσιαστεί, ωστόσο κάθε σεζόν τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόκειται κανείς από τους συνδιεκδηκητές του τίτλου να αφήσει τους γαλαζοκίτρινους στην ησυχία τους.

Πιο απλά εκτός τίτλου, θα βγει μόνο με αυτοκτονία και αυτή τη στιγμή έχει το πιστόλι στον κρόταφο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ