aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ζητείται (επειγόντως) φάρμακο

ΑΠΟΕΛ: Ζητείται (επειγόντως) φάρμακο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η οικονομική κατάσταση στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη, αλλά όχι απελπιστική. Αυτό το μήνυμα, τουλάχιστον, βγαίνει από τα ενδότερα της ομάδας, με μία σημαντική υποσημείωση: Δεύτερη σερί σεζόν χωρίς πρόκριση στους ομίλους μίας εκ των δύο διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, θα σφίξει για τα καλά τη θηλιά στο λαιμό. Και το σημαντικότερο; Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες (και αυξημένα αυτομάτως έσοδα) την επιστροφή στα γκρουπ είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα.

Επί της παρούσης, στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τη σφαλιάρα από τη Σλόβαν Λίμπερετς, «απαντώντας» με νίκη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή. Πρόκειται για κομβικό 90λεπτο, λαμβάνοντας υπόψη το τι προηγήθηκε. «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, έναν μεγάλο στόχο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ζήσαμε την άσχημη πλευρά του. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τα είπε με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, λαμβάνοντας μεταξύ άλλων τη στήριξή τους.

Ο Ελλαδίτης προπονητής που είχε στη διάθεσή του μόλις τη χθεσινή μέρα για να προετοιμάσει τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ερμή (η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αποθεραπεία), αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Οι Γιώργος Μερκής, Μάικ Γένσεν, Ομέρ Ατζίλι και Μπεν Σαχάρ, κατά πάσαν πιθανότητα επιστρέφουν στην ενδεκάδα, την ίδια ώρα που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο περισσότερων διαφοροποιήσεων, λαμβάνοντας υπόψη και την κούραση που κουβαλούν ορισμένοι παίκτες. Πανέτοιμος είναι, υπενθυμίζουν, ο Γιώργος Εφραίμ. Αισθάνεται καλύτερα ο Χρίστος Γουίλερ, αλλά φαντάζει απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να αγωνισθεί απέναντι στον Ερμή. Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων, θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ