aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ζεστό» χρήμα για ποιοτική ενίσχυση

ΑΠΟΕΛ: «Ζεστό» χρήμα για ποιοτική ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι προθέσεις είναι πλέον ξεκάθαρες στον ΑΠΟΕΛ, σε ότι αφορά το κεφάλαιο ενίσχυση. Αφενός η αποχώρηση του Βάντερ (με τους γαλαζοκίτρινους να βάζουν στο ταμείο τους και ένα αρκετά σεβαστό ποσό, όπως λέγεται γύρω στις 300.000 ευρώ) και αφετέρου ο τραυματισμός του Γιώργου Εφραίμ, που θα τον κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, επισπεύδει την απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Σύμφωνα μάλιστα και με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας, Νεκτάριου Πετεβίνου στον Active 107.4 & 102.5, ότι δηλαδή, εξελίξεις γύρω από τις προσθαφαιρέσεις θα υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ενισχύει ακόμα περισσότερο την πιο πάνω άποψη.

Ήδη ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του έχουν καταλήξει σε κάποιες αρκετά αξιόλογες περιπτώσεις και αναμένονται εξελίξεις. Τα ίδια ισχύουν και για το δεξί άκρο της άμυνας (επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του νεαρού Πορτογάλου, Πέδρο Περέιρα), όπου και πάλι ο τεχνικός της ομάδας ήταν ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του στα μέσα της βδομάδας.

Από τη στιγμή που υπάρχει άνεση στο οικονομικό, αλλά και ειλημμένη απόφαση για ποιοτική ενίσχυση, το μόνο που απομένει είναι οι επίσημη ανακοίνωση. Ήδη οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν στην εγγραφή του Λούκας Σόουζα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρει τη θέση του Βάντερ και πλέον με κάθε νέα προσθήκη θα πρέπει να αποχωρεί και κάποιος, εκτός κι αν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρονών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ