aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ζέσταμα» πριν το ματς της χρονιάς

ΑΠΟΕΛ: «Ζέσταμα» πριν το ματς της χρονιάς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα και ένα κάνουν δυο: Για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή θα αποτελέσει απλά και μόνο «ζέσταμα» ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση. Επομένως; Ούτε περνά από το μυαλό του να ρισκάρει ποδοσφαιριστή που θεωρεί πως θα συμβάλει αποφασιστικά για την ανατροπή της ήττας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι η νίκη δεν αποτελεί αυτοσκοπό.

Ο Ελλαδίτης κόουτς προτίθεται να προστατέψει τους πλείστους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί για την πρόκριση στον τελικού του κυπέλλου. Και με βάση το τι έπραξε την περασμένη εβδομάδα, μεγάλο ποσοστό των επιλογών του θα είναι με μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Για παράδειγμα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μιγκέλ Σίλβα και στην άμυνα οι Κώστας Αποστολάκης, Αρτούρ Ζορζ, Χρίστος Σιέλης, Χρίστος Γουίλερ. Από εκεί και πέρα οι Κάρλος Ντίας, Τομάς ντε Βινσέντι, Σταύρος Γαβριήλ, Ανδρέας Κατσαντώνης, Μπεν Σαχάρ έχουν πολύ καλές πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού. Την άλλη θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν αρκετοί παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο 16χρονος Στυλιανός Βρόντης που έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με το Παραλίμνι. Είναι πολύ πιθανόν να αγωνισθεί και ο υψηλόσωμος Κοσοβάρος επιθετικός, Αντχε Νούχιου, προκειμένου να διατηρηθεί σε εγρήγορση ενόψει του αγώνα της χρονιάς.

Ο Τζο Γκάρνερ εννοείται ότι μένει εκτός. Όπως ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο Άγγλος φορ είχε εξουδετερωθεί από το 10λεπτο του αγώνα με την Ανόρθωση, όταν δέχθηκε γονατιά στη σπονδυλική στήλη, και ο προπονητής αναγκάστηκε να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο. Τις τελευταίες μέρες ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό της Τετάρτης. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είχε μυϊκή ενόχληση και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ