aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ζεσταίνονται» πριν από τον μεγάλο τελικό

ΑΠΟΕΛ: «Ζεσταίνονται» πριν από τον μεγάλο τελικό

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό, πιάνοντας δουλειά ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της τρέχουσας σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΛ. Πριν από τον τελικό κυπέλλου στις 22 Μαΐου στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται το Σάββατο την ομάδα της Λεμεσού για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Το επικείμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσο σημαντικό, δεν παύει να αποτελεί ένα 90λεπτο του πρωταθλήματος, σε μια διοργάνωση που θέλει η ομάδα της Λευκωσίας να ολοκληρώσει με καλό τρόπο. Το απέδειξε, άλλωστε, ότι αυτή ήταν η φιλοσοφία και την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ομόνοια. Οπότε, στόχος θα είναι άλλη μια νίκη έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο και καλή διάθεση. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μετά το τέλος του αγώνα θα απονεμηθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν στην Κύπρο τον Γιαννιώτα, αλλά όχι στον ΑΠΟΕΛ!

Εκτός επιλογών είναι οι Σάββας Γκέντσογλου και Λούκας Σόουζα. Στο τελευταίο ματς, εκτός αποστολής ήταν και ο Αντρέ Βιντιγκάλ καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο. Η κατάστασή του αξιολογείται και αναλόγως θα αποφασίσει ο Πάολο Τραμετσάνι εάν θα συμπεριλάβει τον Βραζιλιάνο στο πλάνο. Έως τον τελικό κυπέλλου δεν θα δοθεί άλλο ρεπό στους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: H πρόταση σε Βάτερμαν και η απάντηση που καθορίζει πολλά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ