aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ύψωσε ασπίδα προστασίας στους επιθετικούς ο Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ύψωσε ασπίδα προστασίας στους επιθετικούς ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ύψωσε ασπίδα προστασίας για την αφλογιστία των επιθετικών του ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη 1-0 εις βάρος της Δόξας, λέγοντας ότι σύντομα θα αρχίσουν να σκοράρουν και αυτοί.

Το αρχικό σχόλιό του: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα της Δόξας. Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Στο διάστημα που είμαστε μαζί κάναμε και καλύτερα παιχνίδια. Δουλέψαμε αρκετά με τα παιδιά και προσπαθούμε να τα βγάζουμε στο γήπεδο. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά το λέγαμε με τους ποδοσφαιριστές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Δόξα. Ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Κάναμε κάποια λάθη λόγω κούρασης στο τέλος αλλά μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε στην διακοπή. Ό,τι καλύτερο εύχομαι στην Δόξα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι δεν καθαρίζει τα παιχνίδια η ομάδα του: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Αυτό που με ευχαρίστησε εμένα είναι η διάθεση των παικτών. Αν δω ότι κάτι δεν πάει καλά θα προβληματιστώ. Θέλουμε λίγο χρόνο, θα στρώσουνε τα πράγματα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν είναι μόνο οι επιθετικοί. Βλέπουμε να σκοράρουν και άλλοι πέραν από τους επιθετικούς, αλλά πιστεύουμε ότι θα αρχίσουν να σκοράρουν και οι επιθετικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ