aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπομονή για τον Αλ Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Υπομονή για τον Αλ Τάαμαρι

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως ο Μούσα Αλ Τάαμαρι πραγματοποίησε μέτρια σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Λέουβεν, αδυνατώντας να βρει μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα. Παρά το γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, λοιπόν, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις, κάνοντας έτσι μία νέα αρχή. Θέλει να «φορτώσει» πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια, βρίσκοντας εκ νέου τον δρόμο του.

Και κάπου εκεί, στην «εξίσωση» μπαίνει ο ΑΠΟΕΛ. Στην ομάδα της Λευκωσίας, που διατηρούν καλές σχέσεις με τον μάνατζέρ του, εξετάζουν την προοπτική επιστροφής του Μούσα, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι πρόκειται για δύσκολη και ιδιαίτερη περίπτωση. Έγινε προ ημερών βολιδοσκόπηση στη Λέουβεν ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις, ωστόσο δεν πήραν ξεκάθαρη απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπολείπεται ένα σεβαστό ποσό να πιστωθεί στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ από την πώληση του Αλ Τάαμαρι πριν από ένα χρόνο και σύντομα θα προκύψουν επαφές για τη διευθέτησή του. Ενδεχομένως στο τραπέζι της συζήτησης να τεθεί εκ νέου το ζήτημα με τον Αλ Τάαμαρι. Πριν από ένα μήνα, πάντως, ο παίκτης είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Jordan Sports Channel.

Ο 24χρονος «ψάχτηκε» και τον περασμένο Ιανουάριο για να αποχωρήσει από τη Λέουβεν. Τα δημοσιεύματα έλεγαν πως η «παγωμένη» σχέση με τον προπονητή του οδήγησε την πλευρά του Ιορδανού σε επαφές με άλλες ομάδες με την προοπτική αποχώρησης από τον βελγικό σύλλογο και, κάπως έτσι, προέκυψαν συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και του Άρη Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, η πλευρά του παίκτη είχε κάνει «άνοιγμα» και στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να προχωρήσει οτιδήποτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ