aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπογραφή του Σαχάρ, απάντηση Μίντιλαντ για Ακιντόλα

ΑΠΟΕΛ: Υπογραφή του Σαχάρ, απάντηση Μίντιλαντ για Ακιντόλα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στάσιμα τα μετεγγραφικά θέματα στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που αναγκάζει ουσιαστικά τη διοίκηση να θέτει σε εφαρμογή το «plan b», έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Από τη στιγμή που τουλάχιστον για το θέμα του σέντερ φορ είναι στο περίμενε για την απάντηση του Μπεν Σαχάρ, θα πρέπει να περιμένει την οριστική επιλογή του Ισραηλινού.

Το αργότερο μέχρι το Σάββατο φαίνεται πως θα προκύψει εξέλιξη με τις αναφορές στο Ισραήλ να κάνουν λόγο ότι είναι στα σκαριά συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού από την Μπερ Σεβά.

Διαβάστε επίσης: «Τελεσίγραφο από τον ΑΠΟΕΛ, ο Σαχάρ μπορεί να πετάξει την Παρασκευή»

Όσον αφορά στον Νταβίντ Ακιντόλα, οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Μίντιλαντ και περιμένουν να μάθουν την απάντηση των Δανών. Ο Νιγηριανός είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ουζουνίδη για τη θέση του ακραίου επιθετικού. Άλλωστε, και οι πληροφορίες λένε πως ο Ακιντόλα τα έχει βρει στο οικονομικό με τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ