aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Υπό παραχώρηση ο Νατέλ, θέλει χρήμα για δανεικούς η Σάο Πάολο

AΠΟΕΛ: Υπό παραχώρηση ο Νατέλ, θέλει χρήμα για δανεικούς η Σάο Πάολο

Εν αναμονή εξελίξεων στις περιπτώσεις των Λέο Νατέλ και Καζού είναι στον ΑΠΟΕΛ. Η πρόθεση των γαλαζοκιτρίνων να διατηρήσουν στο ρόστερ τους δύο Βραζιλιάνους είναι δεδομένη και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, αφού στη λήξασα σεζόν έπαιξαν ως δανεικοί στους πρωταθλητές.

Η περίπτωση του Καζού είναι πιο εύκολη καθώς το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Δημοσιεύματα στη Βραζιλία τις τελευταίες μέρες αναφέρουν ότι ο Σαμπάολι (προπονητής της Σάντος) θέλει να αξιολογήσει τον Καζού και θα υπάρξουν νεότερα σε περίπου τρεις βδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Aνακοίνωσε Τσούκα ο ΑΠΟΕΛ, από την Ανόρθωση στον «Αρχάγγελο»

Όσον αφορά στην περίπτωση του Νατέλ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας boainformacao.com.br τονίζει πως ο νεαρός επιθετικός, όπως και άλλοι έξι παίκτες που επιστρέφουν στη Σάο Πάολο πιθανότατα θα παραχωρηθούν εκ νέου ως δανεικοί, αφού ήδη στο ρόστερ υπάρχουν 34 (!) ποδοσφαιριστές.

Στόχος της Σάο Πάολο, όπως τονίζει το δημοσίευμα, είναι να αποκομίσει χρήματα για αρκετούς από αυτούς, είτε παραχωρώντας τους με ελευθέρα μετεγγραφή, είτε με δανεισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ