aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπερηφάνεια και συγκίνηση, «έκαψαν» τον «Αρχάγγελο» οι «πορτοκαλί»

ΑΠΟΕΛ: Υπερηφάνεια και συγκίνηση, «έκαψαν» τον «Αρχάγγελο» οι «πορτοκαλί»

Τη νύχτα-μέρα έκαναν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι μαζεύτηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να γιορτάσουν τα 40χρονα του Συνδέσμου. Λίγο μετά τις 19:00, άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» τους, οι οποίοι τους υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά, λέγοντας πως τους περιμένουν πίσω στα γήπεδα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Νούνο Μοράις. Επίσης, μέσω γιγαντοοθόνης οι Εστέβαν Σολάρι, Μάρτσιν Ζεβλάκοφ, Νέναντ Μιροσάβλεβιτς, Διονύσης Χιώτης και Γκουστάβο Μαντούκα έστειλαν τις ευχές τους. Bραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Φασουλιώτης, Μαρίνος Σατσιάς και Δημήτρης Δασκαλάκης.

Το πάρτι είχε αρχίσει από νωρίς το απόγευμα, με τους μικρούς φίλους του συλλόγου να βοηθούν στην ετοιμασία πανό. Ξεχώρισαν επίσης οι 79 πορτοκαλί οπαδικές φανέλες, ένα από τα εκθέματα στην επετειακή εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ