aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Υπέγραψε και ο Τζάκσον

Ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ συνεχίζει τον προγραμματισμό του, ανακοίνωνοντας την απόκτηση του Αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Τζάστιν Τζάκσον.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Justin Jackson. Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018/19. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των γαλαζοκίτρινων, είναι 28 χρονών, γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1990, έχει ύψος 2.06μ και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Ο Justin αποφοίτησε από το κολλέγιο του Cincinnati και την περίοδο 2015/16 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη φινλανδική Bisons Loimaa. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην Πολωνία, στο Ισραήλ και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Justin Jackson και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ