aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα…

ΑΠΟΕΛ: Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι δανεικοί, δικοί του και ξένοι, οι ανάγκες, τα συμβόλαια που λήγουν και μέσα σ’ όλα και ο τελικός κυπέλλου. Πολλά τα ανοικτά μέτωπα τόσο για τη διοίκηση, αλλά και για τους Τραμετσάνι Τέτι.

Σίγουρα όλοι θα περιμένουν πρώτα να τελειώσει και ο τελικός κυπέλλου, αυτό όμως δεν θα εμποδίσει ούτε τη διοίκηση, ούτε την τεχνική ηγεσία να κάνει μια προεργασία, αλλά και να κάνουν τις πρώτες τους βολιδοσκοπήσεις. Άλλωστε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε σε κάποιες πρώτες επαφές που έχουν γίνει (Μοράις), ενώ είδαν το φως της δημοσιότητας και κάποιες άλλες πρώτες κινήσεις (Αλωνεύτη, Μερκή).

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον ΑΠΟΕΛ όλοι θα πρέπει να τρέξουν, αφού ο χρόνος που υπάρχει στη διάθεσή τους εκτός από το ότι δεν είναι πολύς είναι και πολύτιμος. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή του παράσταση η οποία θ’ αρχίσει στις 10 ή 11 Ιουλίου, ενώ από τις 19 Ιουνίου θα γνωρίζει τους πρώτους αντιπάλους του για τον 1o, αλλά και για τον 2o προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί οι πρωταθλητές θα κληθούν από πολύ νωρίς πρώτα να μας λανσάρουν το νέο τους κοστούμι και κατ’ επέκταση να φωνάξουν «έσω έτοιμοι» για τις καινούργιες προκλήσεις που τους περιμένουν. Τραμετσάνι, Τέτι και διοίκηση, το γνωρίζουν ασφαλώς καλύτερα από τον καθένα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ