aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υφαίνει τα όνειρά του

ΑΠΟΕΛ: Υφαίνει τα όνειρά του

Σε αυτή τη φάση που μπήκε το πρωτάθλημα, λένε πολλοί, πως κάθε παιχνίδι φέρει τον χαρακτηρισμό τελικός. Το αποψινό για τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, μπορεί να μην παραπέμπει σε ένα τέτοιο 90λεπτο, υπό την έννοια ότι θα απομένουν ακόμα εννέα μέχρι να πέσει η καρό σημαία, αλλά κάλλιστα είναι κομβικό έως οριακό.

Υπό την έννοια πως εάν η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπερκεράσει το εμπόδιο της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, τότε αυτομάτως κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο. Με το πέρας της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Απόλλωνα και παραλλήλως, θα επωφεληθεί του αποτελέσματος στην αυριανή μάχη Πάφος FC-Άρης.

Κίνητρα αρκούντως ικανοποιητικά για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας ώστε να μπουν δυναμικά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να βγάλουν μπόλικη ενέργεια, να ασκήσουν πίεση σε όλα και μήκη του γηπέδου, κερδίζοντας τις μονομαχίες. Θα είναι σημαντικό να πάρουν με το «καλημέρα» τα ηνία του ματς, καθώς έτσι θα δείξουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην αντίπαλο πως «εγώ σήμερα είμαι το αφεντικό και θα κερδίσω». Κάτι που δεν έπραξαν στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια και μετά… έτρεχαν.

Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να αρχίσουν τα πλέι οφ με ιδανικό τρόπο ώστε να μοιράσουν νέες απαντήσεις για τη δυναμική τους και να εδραιωθούν σε θέση ισχύος. Κάθε νίκη από εδώ και πέρα, έχει αυτομάτως διπλή σημασία, ιδιαίτερα για την ομάδα που οδηγεί την κούρσα. Η πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από το 2019, ψηλώνει τον πήχη των προσδοκιών, κάτι που αυξάνει συνάμα τα κίνητρα όλων στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Γνωρίζουν πως βρίσκονται σ’ σημαντικό στάδιο των υποχρεώσεων και όσο διατηρούνται σε νικηφόρα τροχιά, θα πλησιάζουν πιο κοντά στον τελικό στόχο.

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων πλέι οφ μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (17/3), από το Διαδίκτυο και από τα καταστήματα Orange shop. Διατέθηκαν πέραν των 1.300 πακέτων, με την πλειοψηφία να αφορά στο νότιο πέταλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ