aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξύπνησαν... εφιάλτες με τον ορισμό του διαιτητή! (pics)

ΑΠΟΕΛ: Ξύπνησαν… εφιάλτες με τον ορισμό του διαιτητή! (pics)

O Αλεξέι Κούλμπακοφ ορίστηκε να διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα με του ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για ορισμό που έφερε δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΑΠΟΕΛ, αφού ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον προ τριετίας αγώνα στο Μάριμπορ.

Τότε, οι γαλαζοκίτρινοι αδικήθηκαν στον επαναληπτικό της Σλοβενίας και αποκλείστηκαν από τον γ’ γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 το πρώτο ματς, 0-0 ο επαναληπτικός). Πρόκειται για τον αγώνα, που μετά το τέλος του, ο τότε προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρζιο, προέβη σε άσεμνη χειρονομία, ενώ παράγοντες και ποδοσφαιριστές έπεσαν πάνω στον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι έντονα.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς ο Κουλμπάκοφ είχε αποβάλει τον Γκονσάλβες, αλλά και τον προπονητή Πάουλο Σέρζιο. Επίσης, αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Αλεξάνδρου.

Η συνέχεια γνωστή: Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείεται από την βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, αλλά μέσω κλήρωσης κατάφερε να συμμετάσχει στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης, στη θέση της τιμωρημένης Φενερμπαχτσέ. Όσον αφορά στην έτερη αποκλεισθείσα τουρκική ομάδα, την Μπεσίκτας, όπως ανακοίνωσε τότε η UEFA τη θέση της πήρε η αντίπαλός της στον τελευταίο προκριματικό, Τρόμσο από την Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ