aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Xορός εκατομμυρίων για Σάλαϊ        

ΑΠΟΕΛ: Xορός εκατομμυρίων για Σάλαϊ        

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Φούλαμ ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για τον Ρόλαντ Σάλαϊ. Αυτή είναι η αλήθεια και, μάλιστα, σκάουτερ της παλιότερης ποδοσφαιρικής ομάδας του Λονδίνου σκόπευε να βρεθεί μεθαύριο στην Εσθονία ώστε να παρακολουθήσει διά ζώσης τον Ούγγρο στον αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν. Ο παίκτης, όμως, είναι τραυματίας και θα μείνει στην Κύπρο.

Η ιστοσελίδα thesun.co.uk, που έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση, έγραψε παραλλήλως στο σχετικό ρεπορτάζ πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ απέρριψε πρόσφατα προσφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φράιμπουργκ. Όπως είχαμε αποκαλύψει στην έκδοση της Κυριακής, μετά τον αποκλεισμό από τη Σούντουβα, ο γερμανικός σύλλογος είχε εκφράσει την πρόθεση να βγάλει από τα ταμείο 4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ούτε και το γεγονός πως τον διεθνή 21χρονο εξτρέμ παρακολούθησαν αγωνιζόμενο αρκετές φορές σκάουτερ και άλλων συλλόγων του εξωτερικού ώστε να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αγωνιστική του αξία.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο άνοιξε προ πολλών μηνών και ήδη γράφτηκαν αρκετές σελίδες. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν πρόκειται να ενεργήσει βεβιασμένα, κάτι που έκανε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Σάλαϊ βρέθηκε στη μετεγγραφική λίστα ξένων συλλόγων. Με βάση τις εξελίξεις, κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή πολύ πιο ψηλά από τα ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες και οι Ιταλοί!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας προ δύο μηνών στο «Goal», αποκάλυψε ότι γαλλική ομάδα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση να υποβάλει πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ούγγρου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σάλαϊ είχε αποτελέσει πέρσι την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε δαπανηθεί ένα ποσό που ανερχόταν περίπου στο 1.200.000 ευρώ. Δικαίωσε αυτούς που επέμεναν στη μετεγγραφή, έκαναν το ταξίδι στη Βουδαπέστη και απέσπασαν τις σχετικές υπογραφές από την Ακαδημία Πούσκας. Μια συμφωνία που προνοεί συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ