ΑΠΟΕΛ: Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, προχωρεί σε αλλαγές ο Ντολ

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις οι διεθνείς παίκτες του ΑΠΟΕΛ και ένας-ένας παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ωστόσο, ο Τόμας Ντολ παίρνει τα μέτρα του, αρχίζοντας ήδη από χθες να καταστρώνει τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Πάφος FC (18:00).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το δεκαήμερο της «κόλασης»

Ο Γερμανός προπονητής, κατά πάσαν πιθανότητα θα προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα τόσο ένεκα της κόπωσης των διεθνών, όσο και εξαιτίας των αγώνων που ακολουθούν με τις Ντουντελάνζ (28/11) και Ομόνοια (2/12). Επίσης, είναι ανοικτό το τι θα γίνει με τον Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και ο Τόμας Ντολ περιμένει τις επόμενες μέρες για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Διαβάστε επίσης: Ντολ: «Είναι ενοχλητικό να πηγαίνεις συνέχεια στην τηλεόραση»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της επικείμενης αντιπάλου, έχοντας αποκρυσταλλωμένη εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ της. Ιδιαίτερα απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες, η Πάφος FC ακολουθεί μια πιο αμυντικογενή τακτική. Προσπαθεί να κλείσει τους χώρους με πειθαρχία και με κλεψίματα κυρίως της μπάλας, βγαίνει γρήγορα στην επίθεση προκαλώντας τα ρήγματα. Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί το Σάββατο να διασπάσει μια πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, οπότε για να στεφθεί με επιτυχία η αποστολή του, θα πρέπει να αναπτύξει αρκετές ιδέες στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ