aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξέρει από... προεδρική μπάλα η κυρία Ινγκεμπρίγκτσεν

ΑΠΟΕΛ: Ξέρει από… προεδρική μπάλα η κυρία Ινγκεμπρίγκτσεν

Άριστη γνώστης του ποδοσφαίρου είναι η σύζυγος του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν, η Χέγκε Λέιρφαλ. Βάσει δημοσιευμάτων στη Νορβηγία, η Χέγκε υπήρξε μάλιστα πρόεδρος της Μπούντα/Κλιμτ για ένα διάστημα τη σεζόν 2016-17 κι αφότου η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, τον Μάρτιο του ’18 δεν διεκδίκησε εκ νέου την προεδρία. Αυτό καθότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις της και η δουλειά της δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με το ποδόσφαιρο.

Για μία διετία επίσης στο πρόσφατο παρελθόν (2010-12), η Χέγκε υπήρξε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας. Σύμφωνα με αναφορές του νέου κόουτς του ΑΠΟΕΛ, η σύζυγός του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην καριέρα του, αφού είναι συνεχώς στο πλευρό του και με την κριτική και τις απόψεις της, τον βοηθάει σημαντικά και την λαμβάνει υπόψη όχι μόνο στα… περί καριέρας, αλλά κυρίως και σε θέματα επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Deal Πετρίδη – Ινγκεμπρίγκτσεν μέχρι το Μάη του 2021!

Ως διευθύντρια εταιρείας γνωρίζει πολύ καλά πώς να «κουμαντάρει» -και- τον σύζυγό της σχετικά με τι πρέπει να λέει δημόσια, τι όχι και πως να τοποθετείται.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι κατηγορίες του Ινγκεμπρίγκτσεν για απειλές θανάτου στο ΓΣΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ