aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξεκούραση για Γκάρνερ και μετά ξανά στη μάχη

ΑΠΟΕΛ: Ξεκούραση για Γκάρνερ και μετά ξανά στη μάχη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν ανησυχούν για τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Συγκεκριμένα, καλύτερα αισθανόταν κατά τη χθεσινή μέρα ο Τζο Γκάρνερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ρισβάνη. Ο Άγγλος επιθετικός αναμένεται ότι θα ξεκουραστεί τα επόμενα 24ωρα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση.

Δεν είναι μυϊκός τραυματισμός, αλλά χτύπημα από αντίπαλο, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι σύντομα στη διάθεση του προπονητή. Όσον αφορά στον Βίκτωρ Κλωναρίδη που αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις, εκ πρώτης όψεως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα δηλώσει «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα με την «Κυρία» που είναι ορισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ερμή αναμένεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης να προχωρήσει σε μαζεμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ